Eindelijk een Nederlandse uitgave van HET boek van Monty Don (o.a Gardeners’ World)!

Tuinboek - Tuinieren met Monty Don - Absolute aanrader en nu eindelijk in het Nederlands!

Vanaf deze maand is de complete handleiding voor tuinieren van de bekende Engelse tuinman, schrijver en presentator Monty Don (o.a. Gardeners’ World) ook eindelijk in het Nederlands verkrijgbaar!

Tuinieren met Monty Don

Eindelijk een Nederlandse uitgave van de complete handleiding voor tuinieren van de bekende tv-presentator van Gardeners’ World.

Het gaat om de Nederlandse vertaling van het helemaal geactualiseerde “The Complete Gardener“. Een boek dat hier al jaren in de boekenkast staat en nog altijd regelmatig wordt gebruikt. Wij zijn groot fan van Monty en wat ons betreft is dit nog altijd één van zijn beste en meest complete tuinboeken. Je leert alles over tuinieren, aan de hand van zijn eigen ervaringen en eigen (grote) tuin Longmeadow.

Voor iedereen die wat moeite had om het Engelstalige boek door te komen, of het toch lastig vind om alle gebruikte termen te plaatsen in onze eigen taal (er zijn nogal wat termen en handelingen in het tuinieren waar helemaal geen goed Nederlands woord voor is), biedt dit boek zeker uitkomst.

Het boek is (op het moment van schrijven) alvast te reserveren en vanaf 8 april verkrijgbaar.

Lees meer over het nieuwe boek: Tuinieren met Monty Don

Misschien een beetje gek, maar waarschijnlijk bestellen wij deze Nederlandse uitgave zelfs nog wel om naast ons Engelse exemplaar te zetten!

Ga jij het boek Tuinieren met Monty Don ook bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Patiotuin inspiratie

11x Patiotuin inspiratie en Tips voor je patio

Ook al heb je nog zo weinig ruimte in je tuin en alleen maar verharding, zelfs dan is het mogelijk om er een leuke en groene tuin van te maken: Maak een mooie patiotuin!

Lees verder
Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin in de zon en welke planten voor een geveltuin in de schaduw?

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin?

Wat zijn geschikte planten voor een geveltuin? Welke geveltuin planten zijn geschikt voor volle zon? En welke voor in de schaduw?

Lees verder
Korting op tuinplanten bij Directplant.nl

Actie: Korting op tuinplanten!

Profiteer van onze nieuwe samenwerking met Directplant en krijg korting op je tuinplanten!

Lees verder