Dit zijn de winnaars van onze Dahlia Winactie!

De winnaars zijn bekend!

Wie wint er een gratis Dahlia pakket?

Afgelopen week hadden wij weer onze jaarlijkse Dahlia Winactie. Meedoen was heel simpel (je hoefde alleen aan te geven hoe groot je tuin is, je woonplaats aan te geven en ons een leuke tuinfoto te sturen. Hoewel het geen fotowedstrijd was, kregen we toch heel wat prachtige, leuke en grappige tuinfoto’s.

Bedankt voor al jullie leuke inzendingen en reacties! Hier vind je een greep uit alle tuinfoto’s die ons gestuurd werden.

Winnaar 1

Het eerste Dahlia verrassingspakket is gewonnen door Jacqueline uit Heerhugowaard. Haar tuin is zo’n 45m² en de borders staan heerlijk vol met prachtige planten. Ook vogels en egels weten haar tuin goed te vinden.

Winnaar 2

Het tweede Dahlia verrassingspakket is gewonnen door Birgitte. Haar tuin in Odijk is ongeveer 40m². Het gazon wordt geflankeerd door de prachtige bloesem van de zuilvormige sierkersen.

De Dahlia pakketten worden zo spoedig mogelijk verstuurd.

Natuurlijk waren er nog veel meer deelnemers aan onze Winactie. Helaas wonnen zij dit jaar geen Dahlia’s, maar misschien lukt het volgend jaar alsnog!

Wel hebben we een greep uit alle gestuurde foto’s samengevoegd in een leuk Tuinfoto blog, volop inspiratie voor de kleine tuin.

Bekijk ook onze tips voor het aanplanten en verzorgen van Dahlia’s

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Grind of split: wat is het verschil tussen deze soorten halfverharding?

Wat is het verschil tussen grind en split?

Grind en split worden vaak in één adem genoemd. Toch is er wel degelijk verschil tussen grind en split. In dit Tuinvragen blog leggen we je het verschil nog even uit en benoemen gelijk de voordelen en nadelen.

Lees verder
Zo krijg je een

Zo krijg je een balkon vol bloemen en blije beestjes

Hoe maak je van jouw balkon een groen paradijsje? Suzanne en Friederike van @spreadyourbalconylove geven graag tips en inspiratie om je balkon te vergroenen.

Lees verder
Alles over lavendel soorten en verzorging (Lavandula)

Lavendel soorten en verzorging

Wat zijn de beste soorten lavendel? Hoe verzorg je lavendel? Lees alles over de vele lavendel soorten en de verzorging.

Lees verder