Heb jij (ook) veel last gehad van de storm?

wateroverlast in kleine tuin

Aanhoudende harde wind, flinke windstoten en heel veel regen! Het was de afgelopen dagen niet bepaald mooi weer om in de tuin aan de slag te gaan…

Gelukkig hadden we niet veel schade in onze tuin. Er zijn wat potten gebroken (al hadden we ze wel zoveel mogelijk bij elkaar en uit de wind gezet) en de kant en klare klimophaag is losgekomen van de muurbeugels, waardoor deze bij een beetje wind nu helemaal doorbuigt. Aan het huis gelukkig geen zichtbare schade. Wat wel opviel was de grote hoeveelheid afval in de tuin. Plastic, karton, en veel scherven van het polycarbonaat afdak van de buren dat in de storm los is gevlogen.

Al met al zijn we er goed vanaf gekomen. Verderop in de straat liggen oude bomen om en zijn verkeersborden gewoon afgeknapt.

Wel heeft de tuin door alle regen al enkele keren blank gestaan en loopt het water, ondanks al het groen in onze tuin, nu toch wel wat minder snel weg. Gelukkig kunnen de meeste planten hier goed tegen. Zolang het nu maar niet direct hard gaat vriezen…

Hoe is het bij jou in de tuin?

Heb je veel stormschade of wateroverlast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

kleine tuin met hoogteverschil en kleurige potten

Tuin vol kleurige potten van Jennifer (35m²)

In Rotterdam vind je de kleine maar zonnige tuin van Jennifer, met zo’n 50 kleurige potten. Jennifer maakt graag mooie combinaties met verschillende potten en planten en wisselt hierin ook regelmatig. Zo is de tuin telkens weer net even anders!

Lees verder
Vijverplanten voor een vijver, kleine vijver of mini-vijver

Vijverplanten voor een (kleine) vijver

Een vijver is een waardevolle toevoeging van je tuin en biedt een uitgelezen kans om prachtige vijverplanten te planten. Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van vijverplanten? En wat zijn de mooiste planten voor je (kleine) vijver of mini-vijver?

Lees verder
Vrolijk gele bloemen voor Pasen

7 Vrolijk gele bloemen voor Pasen

Geel is natuurlijk de kleur van Pasen.. Vrolijk je tuin (of huis) op met deze 7 planten met gele bloemen, die rond Pasen bloeien.

Lees verder