Heb jij (ook) veel last gehad van de storm?

wateroverlast in kleine tuin

Aanhoudende harde wind, flinke windstoten en heel veel regen! Het was de afgelopen dagen niet bepaald mooi weer om in de tuin aan de slag te gaan…

Gelukkig hadden we niet veel schade in onze tuin. Er zijn wat potten gebroken (al hadden we ze wel zoveel mogelijk bij elkaar en uit de wind gezet) en de kant en klare klimophaag is losgekomen van de muurbeugels, waardoor deze bij een beetje wind nu helemaal doorbuigt. Aan het huis gelukkig geen zichtbare schade. Wat wel opviel was de grote hoeveelheid afval in de tuin. Plastic, karton, en veel scherven van het polycarbonaat afdak van de buren dat in de storm los is gevlogen.

Al met al zijn we er goed vanaf gekomen. Verderop in de straat liggen oude bomen om en zijn verkeersborden gewoon afgeknapt.

Wel heeft de tuin door alle regen al enkele keren blank gestaan en loopt het water, ondanks al het groen in onze tuin, nu toch wel wat minder snel weg. Gelukkig kunnen de meeste planten hier goed tegen. Zolang het nu maar niet direct hard gaat vriezen…

Hoe is het bij jou in de tuin?

Heb je veel stormschade of wateroverlast?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Geniet van het buitenleven met mooie en stijlvolle tuinmeubels

Geniet van het goede buitenleven deze zomer

Buiten eten, lang tafelen, lekker loungen, heerlijk dagdromen en zomers genieten in je eigen tuin… klinkt als de ideale zomer, toch? Realiseer een ontspannen vakantiegevoel in je tuin met comfortabele en stijlvolle tuinmeubels, sfeervolle verlichting en natuurlijk veel groen.

Lees verder
Minivijver inspiratie, ideeën en tips

25x Minivijver inspiratie

Wil jij ook graag een minivijver in je tuin, maar ben je nog op zoek naar inspiratie en ideeën voor een mooie minivijver die past bij jouw kleine tuin en tuinstijl? Na een oproep ontvingen wij heel wat mooie plaatjes van minivijvers. Geniet mee!

Lees verder
Komen muggen af op licht? Feit of fabel?

Zomeravonden zonder muggen: Licht uit of aan?

Feit of fabel: komen muggen echt af op het licht? Hoe voorkom je dat je wordt gestoken?

Lees verder