Waar kun je leuke tuin ideeën vinden?

Heerlijk wegdommelen in je nieuwe tuinmeubel of je favoriete bloemen planten. Of je nu op zoek bent naar een aanwinst voor in de tuin of liever met je handen bezig bent; bij onder andere Kijkbinnen en Makeover vind je een reeks aan tuin ideeën voor deze zomer. Maak je tuintje compleet met de leukste tuin ideeën van dit seizoen!

Karwei

Op de website van Karwei vind je tuin-styling tips en leuke DIY-projecten om zelf mee aan de slag te gaan. Of je op zoek bent naar inspiratie voor de Ibiza style tuin of voor meer voor de kleine tuin, bij Karwei vind je het allemaal! Ideaal voor als je meer uit je tuin wilt halen.

Intratuin

Of je nu een smalle tuin, een grote tuin, groene vingers óf geen verstand hebt van tuinieren, bij Intratuin spijkeren ze je tuinkennis in mum van tijd bij. Als je van plan bent om je tuin veel liefde en aandacht te geven, dan kom je zeker een eind met de uitgebreide onderhoudstips. Is tuinieren niet voor jou weggelegd? Dan vind je op de website van Intratuin handige tips voor het kiezen van de juiste tuininrichting, een nieuwe tuinset en het creëren van een vakantiegevoel in de tuin.

Dutch Quality Gardens

Bij Dutch Quality Gardens kun je inspiratie opdoen van de klassieke en moderne tuin tot de voor- en binnentuin voor jezelf en de kids. Wil je een kindvriendelijke tuin creëren die ook bij jouw wensen past? Dan vind je op de website van Dutch Quality Garden tal van mogelijkheden om je eigen smaak in je tuin terug te zien en de kleintjes een mooie plek te bieden waar ze veilig kunnen spelen. Handig voor jou én je kleintjes.

Homease

Nu we midden in de zomer zitten is het nu tijd om tuin ideeën en inspiratie op te doen voor zowel je voortuin als je achtertuin. Op deze manier is jouw nieuwe tuin binnenkort gereed, zodat je in de nazomer en herfst volop van je tuin kunt genieten. Daarom vind je bij Homease een lijst met originele en leuke tuin ideeën. Bekijk op de website van Homease de verschillende tuin voorbeelden en bereid je goed voor op de zomerse avonden in de tuin!

Inrichting-huis

Net als met de inrichting van je huis, is er ook heel veel mogelijk in de tuin. Om je de goede richting op te sturen, kun je bij Inrichting-huis leuke tuin ideeën, handige tips en mooie inspiratie foto’s op een rijtje vinden. Zelfs aan de vloer, afscheiding, planten, decoratie, voorziening en voorlichting is ook gedacht.

Kijkbinnen

Bij kijkbinnen.nl vind je een uitgebreide reeks aan tuin ideeën om erachter te komen welk tuintype het beste bij je past met een duidelijk voorbeeld per tuinstijl. Dit in combinatie met comfy tuinmeubelen geeft je een duidelijk beeld van de verschillende tuinstijlen en hoe je het zelf kunt toepassen. Met de tips van Kijkbinnen.nl creëer je de mooiste tuin waar je tot in de late avonduren wilt blijven zitten.

Pinterest

Met de tuin ideeën van Pinterest heb je het gehele jaar door een vrolijke en verzorgde tuin. Deze ideeën laten je zien hoe andere mensen hun tuin hebben ingericht en welke elementen je zelf ook kunt toepassen in jouw tuintje. Van een moderne tuin tot botanisch; bij Pinterest vind je ze allemaal!

Tip: Je kunt bij Pinterest je favoriete tuinideeën opslaan. Ideaal als je spaart voor een grote tuin make-over.

Makeover

Op MakeOver.nl vind je toffe tuininspiratie van dit moment. Je vindt hier alles wat je nodig hebt voor het praktisch inrichten van je tuin. Je komt langs de mooiste tuinstijlen, meubels en accessoires voor in de tuin. De voortuin ook aanpakken? Dat kan met de voortuin tips van MakeOver.nl. Met de ideeën van MakeOver wordt je zeker vrolijk van jouw tuintje.

VTwonen

Op zoek naar kleine tuin inspiratie of juist meer te weten komen over het onderhouden van je moestuintje? Bij VTwonen vind je het allemaal onder tuininspiratie. Je komt achter de geheimen van het zaaien, doe het zelf-ideeën voor de tuin, het toevoegen van de juiste hoeveelheid kleur en je ontdekt meer over beestjes in de tuin. Leukste ideeën om zelf te maken vind je op de website van VTwonen.

* Dit betreft een gesponsord bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin in de zon en welke planten voor een geveltuin in de schaduw?

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin?

Wat zijn geschikte planten voor een geveltuin? Welke geveltuin planten zijn geschikt voor volle zon? En welke voor in de schaduw?

Lees verder
Korting op tuinplanten bij Directplant.nl

Actie: Korting op tuinplanten!

Profiteer van onze nieuwe samenwerking met Directplant en krijg korting op je tuinplanten!

Lees verder
Blauwe metselbij

Help de Blauwe Metselbij – Tips van de bijenstichting

Bijen zijn onmisbaar voor de natuur. Ze zijn belangrijke bestuivers voor veel planten en gewassen. Zonder bijen zou de biodiversiteit en voedselproductie drastisch afnemen. Ook met een kleine tuin kan je verschil maken voor de bij! In samenwerking met de Bijenstichting, geven we tips voor het bijvriendelijk maken van een kleine tuin of balkon.

Lees verder