3 Tuinkalenders voor 2022

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur. Dus kom je ook overal weer kalenders tegen.

Vaak staan deze kalenders vol met de mooiste dieren- of natuurfoto’s. Maar in ons land zie je helaas veel minder vaak mooie tuinfoto’s. Of kalenders met goede of leuke tuintips…

Omdat wij nu eenmaal niet zonder kalender kunnen, delen wij graag onze opties met jou voor aankomend jaar.

Deze maand ook nog eens leuk om te geven (of krijgen natuurlijk)!

Tuin Weekkalender van Modeste Herwig

Deze weekkalender is eigenlijk precies wat wij zoeken. Een fijn opgezette kalender, waar je prima je bijzonderheden voor die dag kwijt kan. Had wat ons betreft nog net iets meer schrijfruimte mogen hebben. Mooie tuinfoto’s van de bekende Modeste Herwig. Ook kleine tuinen komen voldoende aan bod. Mocht je toch liever een maandkalender willen, dan is deze ook beschikbaar.

Lees meer…

Tuinscheurkalender van Romke van de Kaa

Alweer heel wat jaren vindt de bekende scheurkalender van Romke van de Kaa gretig aftrek onder tuinliefhebbers. Het is eigenlijk een rijke verzameling aan wetenswaardigheden, tuinverhalen en tuintips, zoals alleen hij ze kan geven. Hij maakt de tuinscheurkalender samen met Paul Geerts. Tuinfoto’s vind je niet op deze kalender. Gek genoeg mis je al die mooie tuinfoto’s hier helemaal niet!

Lees meer…

Gardens wandkalender van Kalpa

Deze Engelse tuinkalender bevat de mooiste tuinfoto’s. Elke maand weer een genot om naar te kijken! Wel jammer natuurlijk dat het allemaal (hele) grote tuinen zijn… ach dromen mag! Voorzien van handige stickers om speciale dagen mee aan te geven: wat is er eigenlijk mis met een dikke stift?

Lees meer…

Heb jij al een nieuwe Tuinkalender in huis?

* In dit artikel wordt gebruik gemaakt van affiliatelinks. Mocht je via zo’n link een bestelling plaatsen, dan ontvangen wij hiervoor een bescheiden percentage. Zo steun je de website, zonder dat je hier meer voor kwijt bent.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Patiotuin inspiratie

11x Patiotuin inspiratie en Tips voor je patio

Ook al heb je nog zo weinig ruimte in je tuin en alleen maar verharding, zelfs dan is het mogelijk om er een leuke en groene tuin van te maken: Maak een mooie patiotuin!

Lees verder
Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin in de zon en welke planten voor een geveltuin in de schaduw?

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin?

Wat zijn geschikte planten voor een geveltuin? Welke geveltuin planten zijn geschikt voor volle zon? En welke voor in de schaduw?

Lees verder
Blauwe metselbij

Help de Blauwe Metselbij – Tips van de bijenstichting

Bijen zijn onmisbaar voor de natuur. Ze zijn belangrijke bestuivers voor veel planten en gewassen. Zonder bijen zou de biodiversiteit en voedselproductie drastisch afnemen. Ook met een kleine tuin kan je verschil maken voor de bij! In samenwerking met de Bijenstichting, geven we tips voor het bijvriendelijk maken van een kleine tuin of balkon.

Lees verder