Cadeautip nodig? 15 Top Tuinboeken onder 25,-

Onze favoriete Tuinboeken onder 25 euro

Zoals je inmiddels (waarschijnlijk) wel weet, lezen wij naast de leukste online tuinblogs, toch ook altijd nog heel graag echte tuinboeken. Onze kast staat er dan ook vol mee…

Heb je nog een cadeau nodig voor de feestdagen, of voor een verjaardag?

(Bijna) Elke tuinliefhebber zal blij zijn met een van deze mooie tuinboeken!

De eerste 5 zijn allemaal verkrijgbaar voor maximaal 15 euro, de tweede reeks voor minder dan 25,-

Tuinboeken tot 15,-

Tuinboeken tot 25,-

Must have

Een boek waar ik ook zeker niet zonder zou kunnen (of willen), is een van de boeken van de presentator van Gardeners World: Monty Don. The Complete Gardener is een boek waarin alle aspecten van tuinieren worden uitgelegd op een manier waarop alleen Monty dit kan. Je leest het bijna als een roman! Toch steek je onderweg een hele hoop nuttige tips op om beter te tuinieren. Helaas niet vertaald naar het Nederlands, maar laat dit je er zeker niet van weerhouden om juist dit boek toe te voegen aan jouw collectie tuinboeken.

Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken, is dat juist dit boek niet binnen de 25,- valt, aangezien deze momenteel leverbaar is vanaf 25,99…

De links in dit blog zijn affiliatelinks. Dit wil zeggen dat we een kleine vergoeding krijgen voor elk boek dat wordt besteld. De vergoeding helpt om de website online te houden en verder te ontwikkelen.

Bekijk ook:

kleine tuin met hoogteverschil en kleurige potten

Tuin vol kleurige potten van Jennifer (35m²)

In Rotterdam vind je de kleine maar zonnige tuin van Jennifer, met zo’n 50 kleurige potten. Jennifer maakt graag mooie combinaties met verschillende potten en planten en wisselt hierin ook regelmatig. Zo is de tuin telkens weer net even anders!

Lees verder
Vijverplanten voor een vijver, kleine vijver of mini-vijver

Vijverplanten voor een (kleine) vijver

Een vijver is een waardevolle toevoeging van je tuin en biedt een uitgelezen kans om prachtige vijverplanten te planten. Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van vijverplanten? En wat zijn de mooiste planten voor je (kleine) vijver of mini-vijver?

Lees verder
Vrolijk gele bloemen voor Pasen

7 Vrolijk gele bloemen voor Pasen

Geel is natuurlijk de kleur van Pasen.. Vrolijk je tuin (of huis) op met deze 7 planten met gele bloemen, die rond Pasen bloeien.

Lees verder