Cadeautip nodig? 15 Top Tuinboeken onder 25,-

Onze favoriete Tuinboeken onder 25 euro

Zoals je inmiddels (waarschijnlijk) wel weet, lezen wij naast de leukste online tuinblogs, toch ook altijd nog heel graag echte tuinboeken. Onze kast staat er dan ook vol mee…

Heb je nog een cadeau nodig voor de feestdagen, of voor een verjaardag?

(Bijna) Elke tuinliefhebber zal blij zijn met een van deze mooie tuinboeken!

De eerste 5 zijn allemaal verkrijgbaar voor maximaal 15 euro, de tweede reeks voor minder dan 25,-

Tuinboeken tot 15,-

Tuinboeken tot 25,-

Must have

Een boek waar ik ook zeker niet zonder zou kunnen (of willen), is een van de boeken van de presentator van Gardeners World: Monty Don. The Complete Gardener is een boek waarin alle aspecten van tuinieren worden uitgelegd op een manier waarop alleen Monty dit kan. Je leest het bijna als een roman! Toch steek je onderweg een hele hoop nuttige tips op om beter te tuinieren. Helaas niet vertaald naar het Nederlands, maar laat dit je er zeker niet van weerhouden om juist dit boek toe te voegen aan jouw collectie tuinboeken.

Het enige nadeel dat wij kunnen bedenken, is dat juist dit boek niet binnen de 25,- valt, aangezien deze momenteel leverbaar is vanaf 25,99…

De links in dit blog zijn affiliatelinks. Dit wil zeggen dat we een kleine vergoeding krijgen voor elk boek dat wordt besteld. De vergoeding helpt om de website online te houden en verder te ontwikkelen.

Bekijk ook:

Natuurlijke tuin tips

Tips voor een natuurlijke tuin

Een tuin die niet te netjes hoeft te zijn (en dus minder onderhoud nodig is), een plek voor dieren, vogels en insecten en waar ook jijzelf heerlijk kan genieten? De natuurlijke tuin is in opkomst!

Lees verder

De groene stadstuin van Arie Pieter (25m²)

De groene stadstuin van Arie Pieter in de oude binnenstad van Dordrecht. Een groene oase met maar liefst 11 bomen!

Lees verder
Besparen op tuinieren - tips voor een klein budget in de tuin

Tips voor tuinieren met een klein budget

Hoe kan je besparen op de tuin en tuinieren? Wist je dat je heel veel dure zaken makkelijk zelf maakt? Plus extra bespaartips! Want tuinieren hoeft niet duur te zijn.

Lees verder