Rolluiken als geluidswering? Lees hier meer!

Er zijn heel wat redenen om voor rolluiken te kiezen. Ze zorgen niet alleen voor zonwering, maar ook voor heel wat andere voordelen, zoals betere bescherming tegen inbraak en totale verduistering van een ruimte. Maar wist je dat je ook rolgordijnen kunt aanschaffen om zo geluid te weren? Hier lees je alles wat je moet weten over de geluidswerende werking van rolluiken. Zo is het nog makkelijker om de goede aankoop te doen en te profiteren van alle voordelen die rolluiken met zich meebrengen!

Rolluiken

Verduisterend: overdag slapen of niet te vroeg wakker worden van licht is mogelijk met rolluiken. De verduisterende werking zorgt ervoor dat het lang donker blijft in een ruimte

Zonwerend: rolluiken zorgen ervoor dat de warmte buiten blijft. Een bijkomend voordeel is dat rolluiken perfect op de maat van je ramen worden gemaakt, waardoor er op geen manier warmte naar binnen komt via de ramen.

Inbraakvertragend: het is met rolluiken een stuk lastiger voor inbrekers om je woning binnen te komen. Inbrekers kiezen vaak de woningen waar ze makkelijk kunnen binnenkomen en dit zorgt ervoor dat woningen met rolluiken een minder aantrekkelijke prooi zijn.

Isolerend: tot slot hebben rolluiken ook een isolerende werking. Ze zijn gevuld met PUR-schuim en daardoor is een ruimte in de winter beter beschermd tegen de kou en in de zomer beter beschermd tegen de warmte.

Geluidswerende rolluiken online bestellen

Nieuwe rolluiken bestellen? Onder andere Inhuisplaza.nl heeft een ruim aanbod van rolluiken in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar rolluiken op maat, in een specifieke kleur of met andere eigenschappen: je kunt het online vinden en bestellen. Zo is het een stuk makkelijker om te vinden waar je naar op zoek bent. Geluidswerende rolluiken bieden niet alleen een vermindering van geluid van buitenaf, maar brengen ook de andere bovenstaande voordelen met zich mee. Met goede rolluiken profiteer je van meerdere voordelen en kies je gegarandeerd voor kwaliteit!

* Dit betreft een gesponsord bericht

1 reactie op “Rolluiken als geluidswering? Lees hier meer!”

  1. We merken dat we veel last hebben van geluidsoverlast ’s nachts. Onze straat wordt steeds drukker en we zouden daarom graag rolluiken willen plaatsen. Hopelijk kunnen deze ook op maat gemaakt worden voor onze ramen op de bovenverdieping!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin in de zon en welke planten voor een geveltuin in de schaduw?

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin?

Wat zijn geschikte planten voor een geveltuin? Welke geveltuin planten zijn geschikt voor volle zon? En welke voor in de schaduw?

Lees verder
Korting op tuinplanten bij Directplant.nl

Actie: Korting op tuinplanten!

Profiteer van onze nieuwe samenwerking met Directplant en krijg korting op je tuinplanten!

Lees verder
Stoere en robuuste planten

5×5 Stoere planten voor Vaderdag

Welke van deze robuuste planten met weinig onderhoud staan in jouw tuin?
En welke planten zou je nog graag willen (al dan niet voor Vaderdag)?

Lees verder