Maak je eigen exclusieve tuin

Nu dat de zomer weer voor de deur staat willen we optimaal van het weer kunnen genieten voordat we weer met winterweer te maken krijgen. De afgelopen jaren hebben we tijdens de zomer steeds meer te maken met hittegolven. Dit zorgt ervoor dat we ons op de hete dagen een beetje moe en futloos kunnen voelen. Het is dan fijn als we ons lekker in onze eigen tuin kunnen terugtrekken. Om dit te kunnen doen is het echter wel belangrijk dat de tuin er naar wens uitziet. Heb jij een tuin die je geheel exclusief wilt maken? Of zou je enkele tips fijn vinden? Dan is dit artikel speciaal voor jou. Wij zullen je namelijk meer vertellen over het tot stand komen van een exclusieve tuin. 

Een hovenier voor een exclusieve tuin

Heb jij altijd als een exclusieve tuin willen hebben? Dan is dit ook meteen een sein om die droom eindelijk waar te maken. Om een exclusieve tuin te creëren kun je het beste hovenier inschakelen. Een hovenier is een echte vakprofessional op het gebied van tuinontwerpen en de vormgeving ervan. Zij kunnen er zelfs voor zorgen dat jouw tuin er het hele jaar door spik en span uitziet. Zo kun je zelfs tijdens de koudere maanden genieten van een prachtig uitzicht in de tuin. Iedere hovenier heeft echter een eigen visie en een eigen kenmerk. Het is dan ook raadzaam om met meerdere hoveniers in gesprek te gaan over jouw visie. Zo kun je kijken welke hovenier het beste bij jouw wensen en behoeften aansluit. Voordat je in gesprek gaat is het belangrijk om je visie goed voor ogen te hebben. Als je nog geen ideeën hebt, dan kun je online rondkijken en inspiratie opdoen. Uiteraard kan een hovenier altijd met je meedenken.

Warmte in een prachtige tuin

Een openhaard in de tuin zorgt ervoor dat de tuin naar een hoger niveau gebracht wordt. Het is niet alleen een prachtige zicht om naar te kijken, maar het is ook nog eens handig om te hebben in de winter. De winter blijft immers niet op ons wachten. Als jij er van houdt om buiten te genieten van een heerlijke maaltijd met familie en vrienden, dan kun je zeker geen open haard in de tuin ontbreken. Ook hiervoor kun je echte vakmensen inschakelen. 

Kortom, kun je het voor elkaar krijgen om een exclusieve tuin te hebben door een hovenier in te schakelen. Zij zijn vakmensen op het gebied van tuinontwerpen en vormgeving. Als je ervan houdt om tijdens de koudere dagen of in de avonden in de tuin te zitten, dan kun je dit zeker niet ontbreken. 

* Dit betreft een gesponsord bericht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Privacy met leibomen in je tuin

Leibomen voor meer privacy in je tuin

Wil je zoveel mogelijk groen in je tuin, terwijl de ruimte beperkt is? Denk dan aan leibomen! Een leiboom neemt weinig ruimte in, maar heeft veel voordelen: Een leiboom geeft beschutting, schaduw, een mooi uitzicht en bovenal: meer privacy in je tuin!

Lees verder

Groene stadstuin zonder einde van Marianne (75m²)

Een tuin in Rotterdam van 75m² die oneindig groot lijkt! Hoe dat kan? Er is (bijna) geen afscheiding naar de buren…

Lees verder
Geslaagd Tuinontwerp (gerealiseerd)

Expert Tuinontwerp Tips: Een passend ontwerp en beplanting voor jouw tuin en stijl!

Wie beter dan een tuinontwerper om tips te geven voor het ontwerp van een kleine tuin? In deze rubriek laten we bekende en succesvolle tuinontwerpers aan het woord. Zij geven expert tips voor een goed ontwerp en een fijne tuin.

Lees verder