Dahlia Winactie: Zo doe je mee!

Win jouw Dahlia pakket!

Onze Dahlia Winactie van dit jaar is helaas afgelopen.

De winnaars van een Dahlia pakket zijn inmiddels bekend

Dahlia Winactie 2022 (afgelopen)

Hou jij ook zo van Dahlia’s? Nu is je kans om een gratis Dahlia pakket te winnen!

Omdat we afgelopen jaar bijna 1 miljoen bezoekers hadden (inmiddels ruimschoots gehaald), verloten we weer meerdere Dahlia pakketten.

Hoe doe je mee aan onze Winactie?

Het is heel simpel:

Stap 1: Geef aan hoe klein jouw kleine tuin is (of balkon, of dakterras) en vermeld daarbij ook je woonplaats.

Stap 2: Stuur ons een leuke foto van jouw tuin.

Stap 3: Vergeet niet om het huidige codewoord in te vullen: KleineTuinen-GratisDahlia’s

Dit kan via onze Facebookpagina, of in onze eigen Facebookgroep, of via Twitter (het bericht voor de Winactie staat telkens bovenaan vastgepind). Maar dit kan natuurlijk ook gewoon als reactie op dit bericht (onderaan). Je kunt ook meedoen door je reactie via mail te sturen naar info@kleinetuinen.nl

Genoeg opties dus!

Tot wanneer loopt de Winactie?

Onze Dahlia Winactie loopt van vrijdag 15 april t/m zondag 24 april. Je hebt dus ruim een week de tijd om ook mee te doen! Aan het eind van de Winactie maken we de winnaars bekend (we nemen contact met je op, als je hebt gewonnen).

De winnaars ontvangen het Dahlia pakket thuisgestuurd per post.

Welke Dahlia’s kan je winnen?

De pakketten komen in de loop van de Winactie pas binnen, waardoor de samenstelling nog niet helemaal bekend is. We proberen zowel een enkelbloemige soort als een Dahlia met grote bloem toe te voegen. Soorten die we verwachten zijn Dahlia Arabian Night, Dahlia Bishop of Auckland, Dahlia Bishop of Llandaf, Dahlia Bishop of York, Dahlia Chat noir, Dahlia Ludwig Helfert en Dahlia Playa Blanca.

Wat doen we met de foto’s en inzendingen?

Graag maken we één of enkele leuke fotoblogs op onze website van de leukste tuinfoto’s (dit hoeven overigens geen foto’s met Dahlia’s te zijn). De tuinfoto’s worden voorzien van een naamsvermelding en plaats (tenzij je dat juist liever niet hebt).

Alles over Dahlia's en Dahlia soorten

Hoe plant je Dahlia’s? En hoe verzorg je Dahlia’s?

Bekijk onze artikelen over de aanplant van Dahlia’s, de verzorging van Dahlia’s en over de verschillende soorten Dahlia’s.

Vergeet niet om onze actie zoveel mogelijk te delen!

Bij grote interesse en respons stellen we mogelijk extra Dahlia pakketten beschikbaar!

Doe jij ook mee met onze Dahlia Winactie?

1 reactie op “Dahlia Winactie: Zo doe je mee!”

  1. je laat Dalia’s in de winter rusten in een droge kelder enkel de knollen. vanaf april kan je ze in potten en in de serre zetten en rustig laten uitkomen, bij vrieskoude afdekken. Of vanaf mei in de tuin een vaste plaats geven. na 15 mei zullen ze dan stilaan uitkomen. ze hebben verder weinig extra behandeling nodig ( ik heb zandgrond) en bloeien tot het gaat vriezen snachts in november, ze dan ook weer uit de grond uithalen, drogen en in de kelder laten rusten. Zo heb ik na 4 jaar tijd al meer dan 50 knollen rode bal en pompon dalia’s die ik nu ook gratis uitdeel. huidige codewoord: KleineTuinen-GratisDahlia’s.
    Mijn tuin is 19 are groot en is in functie van bijen. Ik woon in Belgie: Provincie Limburg, Beringen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Patiotuin inspiratie

11x Patiotuin inspiratie en Tips voor je patio

Ook al heb je nog zo weinig ruimte in je tuin en alleen maar verharding, zelfs dan is het mogelijk om er een leuke en groene tuin van te maken: Maak een mooie patiotuin!

Lees verder
Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin in de zon en welke planten voor een geveltuin in de schaduw?

Welke planten zijn geschikt voor een geveltuin?

Wat zijn geschikte planten voor een geveltuin? Welke geveltuin planten zijn geschikt voor volle zon? En welke voor in de schaduw?

Lees verder
Blauwe metselbij

Help de Blauwe Metselbij – Tips van de bijenstichting

Bijen zijn onmisbaar voor de natuur. Ze zijn belangrijke bestuivers voor veel planten en gewassen. Zonder bijen zou de biodiversiteit en voedselproductie drastisch afnemen. Ook met een kleine tuin kan je verschil maken voor de bij! In samenwerking met de Bijenstichting, geven we tips voor het bijvriendelijk maken van een kleine tuin of balkon.

Lees verder