Bijenhotels, vlinderkasten en insectenpaleizen van bezoekers en volgers

Via onze volgers op social media en van de leden in onze eigen Facebookgroep komen vaak de allermooiste insectenhotels voorbij.

Van kant en klare bijenhotels en vlinderkasten uit de winkel, tot zelf gemaakte insectenhotels en heuse bijenflats en insectenpaleizen…

Omdat wij nu eenmaal gek zijn op alles wat kruipt, loopt, springt zwemt, zoemt, fladdert en vliegt in de tuin (jij toch ook?), leek het ons erg leuk om een aantal met jullie te delen.

Hier een selectie van de mooiste, meest bijzondere, gekste, grootste en kleinste insectenhotels van onze volgers, leden en bezoekers.

Heb jij ook een mooi insectenhotel? Plaats jouw reactie onder dit bericht, of stuur ons ook jouw foto’s!

Heb jij ook zo’n mooi of bijzonder insectenhotel, bijenhotel of vlinderhotel in je kleine tuin?

Stuur ons ook jouw foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

kersenbloesem

Bloeiend in het leven: de kersenbloesem

Het frisse uiterlijk van de kersenbloesem zorgt ervoor dat jouw tuin net iets meer leeft. Wist je ook dat deze bloemsoort ook een speciale betekenis heeft in andere landen in de wereld?

Lees verder
Kleurrijke stadstuin van Jilca in Hulst (60m2)

Kleurrijke stadstuin van Jilca (60m²)

Binnen de stadswallen van Hulst vind je deze kleurrijke tuin. Doordat wit is gebruikt als basis, vallen alle pasteltinten extra goed op! De klimplanten nemen weinig ruimte in, maar zullen de tuin met de jaren steeds verder vergroenen.

Lees verder
Welke planten snoeien in februari? En welke juist niet?

Wat kan je al snoeien in februari?

Welke planten moet je snoeien in februari? Welke planten kan je nu snoeien? En welke planten moet je juist niet in februari snoeien?

Lees verder