Alweer 15.000 leden in Kleine Tuinen groep!

Waar we twee jaar geleden nog lieten weten meer dan 1000 leden te hebben in onze eigen Facebookgroep voor de Kleine Tuin, is dit aantal inmiddels al uitgegroeid naar 15.000 leden! Daar zijn we natuurlijk best trots op. Gelukkig is het nog altijd een leuke en gezellige groep met een goede sfeer!

Natuurlijk zijn er ook wel eens minder leuke berichten en reacties, maar dit hoort ook wel een beetje bij zo’n grote groep. Onze beheerders doen er alles aan om de groep leuk te houden en eventuele negatieve reacties of vervelende opmerkingen te verwijderen. Dat lukt gelukkig erg goed.

Elke dag zien we de leukste tuinen en tuinfoto’s voorbijkomen!

Ook worden er dagelijks veel Tuinvragen gesteld, waarop al binnen een paar minuten (soms zelfs maar enkele seconden) al goede reacties en tips op worden gegeven. Ook doen we af en toe en oproep voor leuke tuinfoto’s op basis van een bepaald thema, waar we vervolgens een leuk tuinblog of fotoblog van plaatsen op onze website.

Wij hopen de komende maanden en jaren deze leuke tuingroep nog verder te mogen zien groeien, met behoud van de vriendelijke, gezellige en leuke, maar leerzame sfeer!

Screenshot FaceBook groep voor kleine Tuinen

Zien we jouw tuin straks ook in onze Tuingroep?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Geniet van het buitenleven met mooie en stijlvolle tuinmeubels

Geniet van het goede buitenleven deze zomer

Buiten eten, lang tafelen, lekker loungen, heerlijk dagdromen en zomers genieten in je eigen tuin… klinkt als de ideale zomer, toch? Realiseer een ontspannen vakantiegevoel in je tuin met comfortabele en stijlvolle tuinmeubels, sfeervolle verlichting en natuurlijk veel groen.

Lees verder
Minivijver inspiratie, ideeën en tips

25x Minivijver inspiratie

Wil jij ook graag een minivijver in je tuin, maar ben je nog op zoek naar inspiratie en ideeën voor een mooie minivijver die past bij jouw kleine tuin en tuinstijl? Na een oproep ontvingen wij heel wat mooie plaatjes van minivijvers. Geniet mee!

Lees verder
Komen muggen af op licht? Feit of fabel?

Zomeravonden zonder muggen: Licht uit of aan?

Feit of fabel: komen muggen echt af op het licht? Hoe voorkom je dat je wordt gestoken?

Lees verder