Kortingscode voor Directplant.nl

Wil je graag nieuwe planten voor in je tuin?

Ben je op zoek naar een specifieke plant, of heb je veel planten of grote bomen nodig?

Krijg nu korting op planten!

Profiteer van onze nieuwe samenwerking met de bekende tuinplanten webshop Directplant en bestel jouw favoriete planten veilig, makkelijk en snel, met een leuke korting!

Gebruik de kortingscode “kleinetuinen.nl” en ontvang meteen 10% korting bij Directplant.nl

Lees verder en bekijk hoe het werkt, of bestel nu je favoriete planten

Profiteer van unieke Directplant korting

De voordelen:

  • Koop planten met korting
  • krijg 10% korting op je hele bestelling
  • bestel vanuit je luie (tuin)stoel
  • bij een betrouwbare webshop
  • met een enorm assortiment tuinplanten
  • laat je bestelling makkelijk thuisbezorgen: tot in je tuin
  • bezorgd door behulpzame medewerkers (niet via de post)
  • of haal je bestelling gratis af bij jou in de buurt
  • zonder zorgen en met goede service
  • en groeigarantie op alle planten!

Hoe werkt het?

Bekijk en bestel je favoriete planten en tuinmaterialen op Directplant.nl en ontvang 10% korting op je hele bestelling met de kortingscode kleinetuinen.nl (de korting wordt gelijk verrekend).

Waar moet je de kortingscode invullen?

Het invullen van de promotiecode kan zowel op de winkelwagen pagina als tijdens het afrekenen (bij stap 2). Klik op “Pas kortingscode toe” en vul hier de kortingscode in (kleinetuinen.nl) en klik op “Korting doorvoeren”. De code wordt zo geactiveerd en de korting wordt gelijk verrekend.

Klik op “Ga door naar afrekenen”, of ga verder met bestellen en vul je adresgegevens in. Kies de manier waarop je bestelling geleverd dient te worden (Bezorgen binnen Nederland of Afhalen op locatie). Ga door naar stap 2 en kies de gewenste voorkeursdatum voor levering.

Selecteer de gewenste betaaloptie (bijvoorbeeld Ideal of achteraf betalen). Controleer of alles goed staat en klik op “Plaats bestelling”. Volg de betaalinstructies in je scherm om je bestelling met korting af te ronden. Je ontvangt een orderbevestiging via e-mail.

Binnenkort ontvang jij jouw nieuwe planten!

Tip: Je mag ons natuurlijk altijd een leuke foto sturen van de aanplant of het resultaat in je tuin. Wij worden altijd blij van meer groen!

Hoe lang is de kortingscode geldig?

Wij kunnen deze korting aanbieden aan al onze bezoekers, volgers en leden, in samenwerking met de webshop Directplant. Het gaat om een tijdelijke korting. Wij zullen ons ervoor inzetten om deze korting te verlengen. Wij raden echter aan om tijdig gebruik te maken van deze promotiecode.

Tuinplanten kopen met korting bij Directplant

Directplant.nl is één van de grootste webshops in tuinplanten, met een enorm aanbod van meer dan 15.000 planten! Directplant is een betrouwbare webshop met meer dan 6500 goede reviews (beoordeeld met 4,5/5 bij Trustpilot en 8,6/10 bij Feedback Company). Je kunt er tuinplanten kopen zoals vaste planten, bodembedekkers, siergrassen, klimplanten, kruiden, vijverplanten, struiken, bomen, leibomen, dakbomen en haagplanten, maar ook bloembollen, zaden, tuinmaterialen, tuingereedschap en potgrond. Je kunt zelfs kant en klare borderpakketten bestellen, compleet met handige plattegrond.

Grote aantallen planten en grote maten bomen en struiken bestellen is geen probleem. Alles kan gewoon thuisbezorgd worden, tot in je tuin!

Lees ook onze tips voor online planten bestellen

Bekijk alle tuinplanten op Directplant.nl

Gebruik nu de couponcode “kleinetuinen.nl” en verzilver meteen je korting. Welke planten ga jij bestellen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *