Tuinkalender

Wat kan je deze maand doen in de tuin? Welke tuinklussen zijn er?

Op kleineTuinen.nl vind je voor iedere maand een compleet overzicht met alle tuintaken en tuinklussen die nu gedaan kunnen of moeten worden. Denk aan het snoeien van bomen en planten, bemesten en natuurlijk de aanplant van nieuwe planten. Met de juiste verzorging zullen de bomen, struiken, vaste planten, siergrassen en bloembollen in jouw tuin optimaal groeien en bloeien. Uiteraard is de tuinkalender speciaal afgestemd op de kleine tuin!

Alle tuinklussen voor iedere maand in de kleine tuin:

Tuinkalender: Wat kan je nu doen in de tuin?

Onze Tuinkalender staat vol met tuinklussen voor deze maand. Per maand hebben we een overzicht gemaakt met alle tuintaken. Zo weet je altijd wat je kunt doen in de tuin!

Wil je een nog uitgebreidere lijst van werkzaamheden in de tuin? Bekijk ook de tuinkalender van Tuinmaand.nl

Tuinvragen

Bekijk ook alle Tuinvragen. Dit zijn vragen die eerder door bezoekers werden gesteld en door ons zijn beantwoord. Staat jouw vraag er nog niet bij? Stel dan gerust jouw Tuinvraag!

Wij beantwoorden je vraag altijd en veelgestelde vragen zullen we ook toevoegen op de website.

Wekelijks nieuwe tips

Elke week publiceren wij nieuwe Tuintips! We geven wekelijks tips voor in de tuin en schrijven tevens over trends en ontwikkelingen op het gebied van tuinieren. Uiteraard altijd voor kleine tuinen, balkon en (dak)terras! De nieuwste Tuintips zie je natuurlijk ook verschijnen op onze homepage.