De stadstuin van Carla (Maassluis)

De bijzonder sfeervolle tuin van Carla is te vinden in Maassluis. Het is één grote bloemenpracht en de mooie vijver aan de rand van het terras maakt het geheel af. De beplanting geeft de tuin een exotische uitstraling, waardoor het bijna lijkt of je elke dag op vakantie bent!

Doordat de randen niet goed zichtbaar zijn en de vele planten, lijkt de tuin veel groter dan deze daadwerkelijk is. Het gaat hier namelijk om een tuin van 5 meter breed en 10 meter diep. Het ultieme bewijs dat er echt heel veel mogelijk is met een kleine(re) tuin.

De tuin is door Carla zelf ontworpen en gerealiseerd (met hulp van haar man). Daar zullen heel wat uurtjes werk in gestoken zijn…

En jouw kleine tuin?

Hoe ziet jouw tuin er uit?

Stuur ons ook tuinfoto’s van jouw kleine tuin, dan plaatsen wij deze hier graag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

kleine tuin met hoogteverschil en kleurige potten

Tuin vol kleurige potten van Jennifer (35m²)

In Rotterdam vind je de kleine maar zonnige tuin van Jennifer, met zo’n 50 kleurige potten. Jennifer maakt graag mooie combinaties met verschillende potten en planten en wisselt hierin ook regelmatig. Zo is de tuin telkens weer net even anders!

Lees verder
Groene daktuin in Den Haag

Daktuin vol bloemen en planten van Conny (80m²)

Vlakbij het centrum van Den Haag is deze bloemrijke daktuin gerealiseerd. Het groene dakterras vol met bloemen en planten is maar liefst 80m²!

Lees verder

Groene stadstuin zonder einde van Marianne (75m²)

Een tuin in Rotterdam van 75m² die oneindig groot lijkt! Hoe dat kan? Er is (bijna) geen afscheiding naar de buren…

Lees verder