De kleine Tuin van…

Op zoek naar ideeën voor jouw kleine tuin? Een kijkje in de tuin van andere kleine tuin eigenaren helpt altijd!

Hoe zorgen zij voor een mooie, maar toch functionele tuin? Hoe realiseren zij voldoende privacy in een stadstuin? En hoe gaan anderen om met veel schaduw in de tuin? Welke plantencombinaties werken in kleine borders?

Heb jij ook een mooie, leuke of bijzondere kleine tuin, balkon of dakterras? Laat ook jouw tuin zien!

Kleine tuin in de stad

Kleine tuin: grote ideeën!

Heb je alleen een balkon, dakterras, patiotuin of een kleine tuin, maar wil je graag tuinieren? Wil je toch graag een mooie en groene tuin?

Ook in de kleine tuin is heel veel mogelijk!

De kleine tuin van…

In een kleine (stads)tuin, zal je extra slim moeten omgaan met de beperkte ruimte. Hier zie je hoe andere eigenaren van een kleine tuin omgaan met de beperkte ruimte en hoe zij er de prachtigste tuinen van gemaakt hebben:

Bekijk alle kleine Tuinen van bezoekers, volgers en leden

Ook trots op je kleine tuin?

Deel dan ook jouw tuinfoto’s in onze rubriek “de Kleine Tuin van…”

Heb jij een mooie, leuke of bijzondere tuin en is deze maximaal 100m2? Dan zijn wij benieuwd naar jouw tuin! Stuur ons vooral enkele foto’s van jouw tuin en geef bij voorkeur aan wat je zo fijn of bijzonder vindt aan je tuin. We reageren altijd op je bericht! Misschien selecteren we jouw tuin wel om hier met al onze bezoekers te delen! Uiteraard nemen we daarvoor dan eerst nog contact met je op, om één en ander goed af te stemmen.

Zien we jouw kleine tuin straks terug op de site? Geef je ook op!

Zelf je tuin ontwerpen?

Wil je zelf aan de slag met je tuin en jouw kleine tuin helemaal naar wens ontwerpen? Bekijk dan onze tips en artikelen over het ontwerpen van een kleine tuin, (populaire tips zijn bijvoorbeeld “11 Tuinontwerp tips voor de kleine tuin“; “Hoe laat je een kleine tuin groter lijken?” en “15 Tips voor een smalle border“), of ga naar onze Tuininspiratie pagina.

Tips voor een kleine tuin

Op onze site vind je eindeloos veel tips voor jouw kleine tuin. Bekijk bijvoorbeeld al onze tips over snoeien, moestuinieren, tuinieren in de schaduw en bomen en planten voor de kleine tuin.

KleineTuinen.nl

Tips en ideeën voor tuinieren in een kleine Tuin, op een (dak)terras of balkon. Bekijk alle kleine tuinen op de site.