Fruit in een kleine tuin? 3 Handige boeken (onder €15,-)

Favoriete Tuinboeken onder 15 euro

Wil jij ook fruit in je kleine tuin en ben je op zoek naar tips en inspiratie? Dan hebben wij 3 boekentips voor je.

Nu eens niet dure tuinboeken, maar toch zeker handige boeken, vol met tips voor fruit in de kleine tuin. Allemaal onder 15 euro!

Fruit uit eigen tuin

Dit boek is geschreven door Carol Klein, die bekend is van talloze (Engelse) tuinprogramma’s, zoals Gardeners World. Met veel passie vertelt ze over het telen van fruit in je eigen (kleine) tuin. Onder andere de basis van het telen van fruit wordt behandeld, maar ook het verzorgen van minder voor de hand liggende fruitsoorten komen aan bod. Met dit boekje zal het je zeker lukken om te genieten van fruit uit je eigen kleine tuin!

Geschreven door Carol Klein, 224 pagina’s.

Klik hier voor het Inkijkexemplaar

Gemakkelijk fruit. Uit eigen tuin, van terras of balkon

Ook dichter bij huis hebben we goede fruit experts, waaronder Guy de Kinder. In dit boek vind je fruitsoorten die je makkelijk zelf kan telen. Ook als je maar een kleine tuin hebt. Per soort wordt telkens de benodigde verzorging beschreven. De beschreven fruitsoorten zijn goed verkrijgbaar in Nederland en Vlaanderen, dus je kunt snel aan de slag!

Geschreven door Guy de Kinder, 128 pagina’s.

Klik hier voor het Inkijkexemplaar

Groente en fruit in potten en bakken

Heb je helemaal geen tuin, maar alleen een terras, patio, dakterras of balkon? Ook dan kan je nog steeds fruit telen. Dit boek laat zien hoe je groenten en fruit kan telen in potten en plantenbakken. Je zult zien dat er veel meer mogelijk is dan je wellicht zou denken! Ook plantenkeus en verzorging komen aan bod.

Geschreven door Jo Whittingham, 144 pagina’s.

Klik hier voor het Inkijkexemplaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

Geniet van het buitenleven met mooie en stijlvolle tuinmeubels

Geniet van het goede buitenleven deze zomer

Buiten eten, lang tafelen, lekker loungen, heerlijk dagdromen en zomers genieten in je eigen tuin… klinkt als de ideale zomer, toch? Realiseer een ontspannen vakantiegevoel in je tuin met comfortabele en stijlvolle tuinmeubels, sfeervolle verlichting en natuurlijk veel groen.

Lees verder
Minivijver inspiratie, ideeën en tips

25x Minivijver inspiratie

Wil jij ook graag een minivijver in je tuin, maar ben je nog op zoek naar inspiratie en ideeën voor een mooie minivijver die past bij jouw kleine tuin en tuinstijl? Na een oproep ontvingen wij heel wat mooie plaatjes van minivijvers. Geniet mee!

Lees verder
Komen muggen af op licht? Feit of fabel?

Zomeravonden zonder muggen: Licht uit of aan?

Feit of fabel: komen muggen echt af op het licht? Hoe voorkom je dat je wordt gestoken?

Lees verder