Fruit in een kleine tuin? 3 Handige boeken (onder €15,-)

Favoriete Tuinboeken onder 15 euro

Wil jij ook fruit in je kleine tuin en ben je op zoek naar tips en inspiratie? Dan hebben wij 3 boekentips voor je.

Nu eens niet dure tuinboeken, maar toch zeker handige boeken, vol met tips voor fruit in de kleine tuin. Allemaal onder 15 euro!

Fruit uit eigen tuin

Dit boek is geschreven door Carol Klein, die bekend is van talloze (Engelse) tuinprogramma’s, zoals Gardeners World. Met veel passie vertelt ze over het telen van fruit in je eigen (kleine) tuin. Onder andere de basis van het telen van fruit wordt behandeld, maar ook het verzorgen van minder voor de hand liggende fruitsoorten komen aan bod. Met dit boekje zal het je zeker lukken om te genieten van fruit uit je eigen kleine tuin!

Geschreven door Carol Klein, 224 pagina’s.

Klik hier voor het Inkijkexemplaar

Gemakkelijk fruit. Uit eigen tuin, van terras of balkon

Ook dichter bij huis hebben we goede fruit experts, waaronder Guy de Kinder. In dit boek vind je fruitsoorten die je makkelijk zelf kan telen. Ook als je maar een kleine tuin hebt. Per soort wordt telkens de benodigde verzorging beschreven. De beschreven fruitsoorten zijn goed verkrijgbaar in Nederland en Vlaanderen, dus je kunt snel aan de slag!

Geschreven door Guy de Kinder, 128 pagina’s.

Klik hier voor het Inkijkexemplaar

Groente en fruit in potten en bakken

Heb je helemaal geen tuin, maar alleen een terras, patio, dakterras of balkon? Ook dan kan je nog steeds fruit telen. Dit boek laat zien hoe je groenten en fruit kan telen in potten en plantenbakken. Je zult zien dat er veel meer mogelijk is dan je wellicht zou denken! Ook plantenkeus en verzorging komen aan bod.

Geschreven door Jo Whittingham, 144 pagina’s.

Klik hier voor het Inkijkexemplaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook:

kleine tuin met hoogteverschil en kleurige potten

Tuin vol kleurige potten van Jennifer (35m²)

In Rotterdam vind je de kleine maar zonnige tuin van Jennifer, met zo’n 50 kleurige potten. Jennifer maakt graag mooie combinaties met verschillende potten en planten en wisselt hierin ook regelmatig. Zo is de tuin telkens weer net even anders!

Lees verder
Vijverplanten voor een vijver, kleine vijver of mini-vijver

Vijverplanten voor een (kleine) vijver

Een vijver is een waardevolle toevoeging van je tuin en biedt een uitgelezen kans om prachtige vijverplanten te planten. Waar moet je rekening mee houden bij het kiezen van vijverplanten? En wat zijn de mooiste planten voor je (kleine) vijver of mini-vijver?

Lees verder
Vrolijk gele bloemen voor Pasen

7 Vrolijk gele bloemen voor Pasen

Geel is natuurlijk de kleur van Pasen.. Vrolijk je tuin (of huis) op met deze 7 planten met gele bloemen, die rond Pasen bloeien.

Lees verder