Adverteren op kleineTuinen.nl

 

Wil jij graag je merk of bedrijf onder de aandacht brengen van Nederlandse en Vlaamse tuiniers?

 

We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.

Onze website trekt een specifiek publiek, waardoor je heel gericht kunt adverteren.

Vraag naar de mogelijkheden, bezoekersaantallen en het prijzenoverzicht

 

Doelgericht Adverteren op StadseTuinen.nl

 

Advertentie / Banner

Het is mogelijk om te adverteren met een banner (statisch of dynamisch), die dient te worden aangeleverd door de adverteerder.

Het bedrijf, merk, product of de dienst moet relevant zijn voor de bezoeker. De volgende plekken zijn beschikbaar:

  • In de sidebar (rechts in scherm, m.u.v. homepage)
  • Boven de footer (onderaan op elke pagina)
  • Bovenaan op de homepage
  • In een specifiek artikel
  • In de maandelijkse nieuwsbrief

 

Advertorial

Naast het adverteren middels een banner, is ook een gesponsord artikel (advertorial) mogelijk. Dit betreft een blog artikel dat relevant is voor de bezoekers, met een of enkele commerciële links. Het artikel kan indien gewenst door ons worden geschreven, maar mag ook worden aangeleverd. Uiteraard is dan nog onze goedkeuring nodig.

 

Review

Ook een productreview is mogelijk. Een product wordt uitvoerig getest en de bevindingen hiervan worden verwerkt in een eerlijke review. Uiteraard met een link naar het product.

 

Nieuwsbrief

Vermelding in de maandelijkse nieuwsbrief is voor zowel productreviews als advertorials mogelijk (maximaal 1 per nieuwsbrief).

 

 

Vermelding gesponsord bericht

Voor alle betaalde items wordt duidelijk vermeld dat het om een gesponsord bericht gaat, om te voorkomen dat hierover onduidelijkheid bestaat bij de bezoeker. Daarbij wordt te allen tijde beoordeeld of het bericht of de advertentie voldoende relevant is.

 

 

Bezoekersaantallen en Prijzenoverzicht

Wil je graag adverteren op stadseTuinen.nl? Vraag naar het actuele overzicht met bezoekersaantallen en de hierop afgestemde prijzen.

 

 

Doelgroep

Nederlanders en Vlamingen die houden van tuinieren, met een kleine tot middelgrote tuin en meestal woonachtig in de stad.

Een groot deel van onze bezoekers koopt regelmatig tuinproducten via webshops en bezoekt met enige regelmaat een tuincentrum of tuinwinkel.

Vaste thema’s op de website zijn TuinTips, werken in de tuin, Tuinontwerp, oplossingen voor problemen in de tuin en Tuininspiratie.

 

Meer informatie | Advertentie aanvragen