Adverteren of samenwerken?

Gezien worden door 125.000 tuiniers per maand?

Aandacht van meer dan 125.000 bezoekers per maand…

Wil jij dit ook voor jouw merk, product of bedrijf?

We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.

Onze website trekt een specifiek publiek, waardoor heel gericht adverteren goed mogelijk is.

Vraag naar de mogelijkheden, actuele bezoekersaantallen en tarieven (al vanaf 30,-)

Advertentie / Banner

Het is mogelijk om te adverteren met een banner (statisch of dynamisch), die dient te worden aangeleverd door de adverteerder.

Het bedrijf, merk, product of de dienst moet relevant zijn voor de bezoeker. De volgende plekken zijn beschikbaar:

  • In de sidebar (rechts in scherm)
  • Boven in de footer (onderaan op elke pagina)
  • In een specifiek artikel

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Advertorial of gesponsorde link

Naast het adverteren middels een banner, is ook een gesponsorde link in een artikel, of promotiebericht (Advertorial) mogelijk. Dit betreft een blog artikel dat relevant is voor de bezoekers, met één of enkele commerciële links. Het artikel kan door ons worden geschreven, maar mag ook worden aangeleverd. Uiteraard is dan nog wel onze goedkeuring nodig.

Een gesponsord artikel wordt standaard ook onder de aandacht gebracht via onze social media kanalen en in onze eigen Facebook groep. Onze website heeft momenteel een DA van 20+ en PA tot 37.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Review

Ook een productreview is mogelijk. Een product wordt uitvoerig getest en de bevindingen hiervan worden verwerkt in een eerlijke review. Uiteraard met een link naar het product. Wij stemmen graag vooraf met u af op welke manier het product wordt toegezonden en hoe we de review zouden willen vormgeven.

Een review wordt standaard ook onder de aandacht gebracht via onze social media kanalen en in onze eigen Facebook groep.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Promotiebericht(en) in Facebook groep

Onze Facebook groep voor de Kleine Tuin is een actieve groep, met meer dan 15.000 leden. Dagelijks worden hier veel tuinvragen gesteld en tuintips gegeven. Met de vele tuinfoto’s die worden geplaatst door de leden, is de groep ook een goede plek voor inspiratie voor de kleine tuin.

Een promotiebericht tegen een scherp tarief behoort tot de mogelijkheden (al vanaf €30,-). Wel wordt er op gelet of het bericht voldoende relevant is voor de leden.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Vermelding op Partnerpagina of in Gids artikel

Een vermelding op een van onze Partnerpagina’s of in een Gids artikel is ook een optie. Hiervoor kan een linksuggestie worden gegeven. Er geldt een vast tarief, afhankelijk van de gewenste pagina. Plaatsing is standaard voor een periode van 1 jaar.

Meer informatie over de verschillende Partnerpagina’s en tarieven of bekijk hier een Gids artikel

Samenwerking op maat

Heb je andere wensen, ideeën of voorkeuren, of een eigen goedbezocht tuinblog? Ook een samenwerking op maat is mogelijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Vermelding gesponsord bericht

Voor alle betaalde items wordt duidelijk vermeld dat het om een gesponsord bericht gaat, om te voorkomen dat hierover onduidelijkheid bestaat bij de bezoeker. Dit kan bijvoorbeeld met de term “Gesponsorde link”, “Gesponsorde Bijdrage”, “Advertorial”, of “Partnerbijdrage”. Ook wordt te allen tijde beoordeeld of het bericht of de advertentie voldoende relevant is voor onze bezoekers.

Bezoekersaantallen en Prijzenoverzicht

Wil je graag adverteren op KleineTuinen.nl? Vraag naar het actuele overzicht met bezoekersaantallen en de hierop afgestemde prijzen.

Wie zijn wij?

Met een klein team van enthousiaste mensen helpen wij graag tuinliefhebbers met een kleine tuin door onze artikelen, tips en blogs.

Contactgegevens:

KleineTuinen.nl (onderdeel van LM Green)

Postadres: Vossenschanslaan 88, 3445ED Woerden

KvKnr: 64246558

Redactie: info@kleinetuinen.nl

Doelgroep

Nederlanders en Vlamingen die houden van tuinieren, met een kleine tot middelgrote tuin en vaak woonachtig in de stad.

Het overgrote deel van onze bezoekers koopt regelmatig tuinproducten via webshops en bezoekt met enige regelmaat een tuincentrum of tuinwinkel.

Vaste thema’s op de website zijn TuinTips, Tuinvragen, Tuintaken, Tuinontwerp en Tuininspiratie.

Meer informatie | Advertentie aanvragen