Adverteren of samenwerken?

Aandacht van al onze bezoekers EN je positie in het zoekresultaat versterken?

Wil jij dit ook voor jouw merk, product of bedrijf?

We bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.

Onze website trekt een specifiek publiek, waardoor heel gericht adverteren goed mogelijk is.

Vraag naar de mogelijkheden, actuele bezoekersaantallen en tarieven

Van banner tot advertorial

Om een idee te geven van wat er mogelijk is, vermelden we hieronder enkele veelgebruikte opties. Van de bekende (en opvallende) banner op de website, tot de meest populaire advertorial.

Advertentie / Banner

Met een banner op een opvallende plek op onze website, bereik je snel veel bezoekers. Sluit jouw product goed aan bij onze doelgroep van tuiniers en tuinliefhebbers, dan zullen zij al gauw de website bezoeken! Zeker als dit ook nog eens aansluit op het seizoen.

Wij hebben tot zo’n 100.000 bezoekers per maand. In de winterperiode kan dit wat lager zijn, maar in het voorjaar ligt het bezoekersaantal nog veel hoger. De tarieven voor een banner zijn hierop afgestemd.

Een banner (statisch of dynamisch) dient te worden aangeleverd door de adverteerder. Het bedrijf, merk, product of de dienst moet voldoende relevant zijn voor onze bezoekers.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Advertorial of gesponsorde link

Met een gesponsorde link in een artikel (Advertorial) bereik je niet alleen veel bezoekers, maar de link is ook waardevol om je eigen website te laten stijgen in het zoekresultaat. Zo wordt je na verloop van tijd steeds beter (of nog beter) gevonden op internet!

Wij accepteren aangeleverde artikelen die voldoende waarde bieden voor onze bezoekers, met één of enkele commerciële links. Een artikel wordt pas gepubliceerd na onze goedkeuring.

Een artikel laten schrijven

Wij kunnen een gesponsord artikel, promotiebericht of advertorial ook zelf schrijven. De gewenste links en zoekwoorden worden hierin dan in overleg in verwerkt. Omdat wij op deze manier artikelen van hoge kwaliteit kunnen leveren, promoten wij deze artikelen ook standaard via onze social media kanalen, de homepage en onze eigen FB groep.

Artikelen die door ons worden geschreven, worden standaard ook onder de aandacht gebracht via onze social media kanalen en in onze eigen Facebook groep.

Onze website heeft de volgende waarden:

  • Domeinautoriteit (DA): 20+
  • Domeinrating (DR): 26+
  • Pagina autoriteit (PA) tot 41

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Vermelding op Partnerpagina of in Gids artikel

Een vermelding op een van onze Partnerpagina’s of in een Gids artikel is ook een optie. Hiervoor kan een linksuggestie worden gegeven. Er geldt een vast tarief, afhankelijk van de gewenste pagina.

Meer informatie over de verschillende Partnerpagina’s en tarieven of bekijk onze Tuingidsen

Review of productbeschrijving

Ook een productreview of productbeschrijving is mogelijk. Op basis van onze eigen bevindingen, schrijven wij een eerlijke review of productbeschrijving. Uiteraard met een link naar het product. Wij stemmen graag vooraf samen af op welke manier het product wordt toegezonden en hoe we de review willen vormgeven.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden

Samenwerking op maat

Heb je andere wensen, ideeën of voorkeuren, of een eigen goedbezocht tuinblog? Ook een samenwerking op maat is mogelijk.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Vermelding gesponsord bericht

Voor alle betaalde items wordt duidelijk vermeld dat het om een gesponsord bericht gaat, om te voorkomen dat hierover onduidelijkheid bestaat bij de bezoeker. Dit kan bijvoorbeeld met de term “Gesponsorde link”, “Gesponsorde Bijdrage”, “Advertorial”, of “Partnerbijdrage”. Ook wordt te allen tijde beoordeeld of het bericht of de advertentie voldoende relevant is voor onze bezoekers.

Bezoekersaantallen en tarieven

Wil je graag adverteren op KleineTuinen.nl? Vraag naar het actuele overzicht met bezoekersaantallen en de hierop afgestemde prijzen.

Wie zijn wij?

Met een klein team van enthousiaste tuinliefhebbers helpen wij graag anderen met een kleine tuin, met onze artikelen, tips en blogs. Lees ook ons verhaal.

Contactgegevens:

  • KleineTuinen.nl (onderdeel van LM Green)
  • Postadres: Vossenschanslaan 88, 3445ED Woerden
  • KvKnr: 64246558
  • Redactie: info@kleinetuinen.nl
kleineTuinen.nl - Alles over tuinieren in een kleine tuin

Doelgroep

Nederlanders en Vlamingen die houden van tuinieren, of aan de slag willen met hun kleine tot gemiddelde tuin. Een groot deel van onze bezoekers woont in de stad.

Het overgrote deel van onze bezoekers koopt zeer regelmatig tuinproducten via webshops en bezoekt met enige regelmaat een tuincentrum of tuinwinkel. Veel tuinklussen doen zij zelf, maar voor grotere klussen, aanleg en constructies wordt vaak een professional ingeschakeld.

Vaste thema’s op de website zijn TuinTips, Tuinvragen, Tuintaken, Tuinontwerp en Tuininspiratie.

Meer informatie | Advertentie aanvragen